Yurtdışı farkındalık zirvesi TAF Network Proje duyurusu:

“Biz üniversite öğrencileri olarak TAF Network isimli bir proje yürütmekteyiz. Amacımız dünyadaki bilim insanlarımızı bir ağda toplamak ve tecrübelerini öğrencilere, ülkemize aktarmak. Yıl içinde online söyleşilerle tecrübe paylaşımı yaptığımız gibi her yılın sonunda da büyük bir zirve organize edip yurt dışında bulunan bilim insanlarımızı İstanbul’a getiriyoruz. Bu yıl 21 Mayıs’ta gerçekleştireceğiz.

Bu zirvede yurt dışından kabul almış olup gidecek olan öğrencilere de Onur Belgesi takdim edilecektir.

Sizden ricamız yurt dışı düşünen öğrencilerinize bu programı duyurmanız ve kabul almış öğrencileriniz varsa bu programa başvurmalarını söylemenizdir.

yurtdisifarkindalikzirvesi.org adresimizden başvuru yapıp programımıza katılabilirsiniz.”