İlgili öğrencilerin dikkatine,

Bahçe Bitkileri Bölümü “Eğitim Bursu” na başvurmak isteyen öğrencilerimizin başvuru formunu doldurarak 10 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı’ na teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ EĞİTİM BURSU VERME İLKELERİ

1. Bahçe Bitkileri Bölümü Akademik personeli tarafından Lisans ve Lisansüstü öğrencilere verilen burslar karşılıksız olarak Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencilerine verilir.
  2. Burs başvuruları her yılın Ekim ayında bölüm web sayfasında ilan edilir.
  3. Burs bedeli her eğitim dönemi, bursun aylık bedeli, verilecek öğrenci sayısı Bölüm Yönetimi tarafından belirlenir.
  4. Burslar her eğitim yılında Kasım-Mayıs ayları arasında 7 ay süre ile verilir.
  5. Bursa başvuracak öğrencinin Bahçe Bitkileri Bölümü Eğitim Bursu başvuru formunu doldurarak Bölüm Başkanlığı Sekreterine teslim etmesi gereklidir.
  6. Burs dağıtımı Bahçe Bitkileri Bölümü Burs Komisyonu tarafından, Başvuru formundaki kriterler esas alınarak verilir.